Montessorischool de Amstel

Welnastraat 845 (tijdelijke ingang aan de Markonstraat 1) • 1096 GJ Amsterdam
Tel: 020 – 3706705

e-mail: info@mkcdeamstel.nl
Internetadres:www.mkcdeamstel.nl

Teamleiding:
Judith van Hal
Saskia Struijk
Ilse Witteveen
Soile Daniel


Grotere kaart weergeven

Montessorischool
de Amstel

Kinderen opleiden tot zelfstandige, zelfbewuste mensen met oog voor elkaar en de wereld om hen heen. Kinderen een stevige basis meegeven en hun talenten laten ontwikkelen, zodat ze de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien. Dat is waar Montessorischool De Amstel voor staat.

In april 2016 bestaat Montessorischool de Amstel drie jaar. De school is gelegen in de nieuwbouwwijk Het Amstelkwartier en is gevestigd in een prachtig, licht en ruim gebouw aan de Welnastraat 845. Rondom het gebouw wordt nog veel gebouwd, en daarom gebruiken wij, totdat de wijk af is, de ingang aan het schoolplein: Markonstraat 1.

Onze school bestaat op dit moment uit drie onderbouwgroepen 1/2, een groep 2/3, een middenbouwgroep 3/4/5 en een bovenbouwgroep 6/7/8.

Wij zijn een moderne montessorischool die gebruik maakt van blended learning: we combineren concreet (montessori)materiaal van hout en papier met digitaal materiaal op iPads en andere devices.

Nieuwsgierig? Kijk eens in onze schoolgids op onze website (www.mkcdeamstel.nl), op onze Facebookpagina of volg ons op Twitter!

Maandelijks organiseren we informatieochtenden voor belangstellende ouders. Wanneer deze plaatsvinden is te zien in onze agenda.