Werken

Vacatures schooljaren 2017/2018 en 2018/201

  • Montessorischool Zeeburgereiland zoekt met spoed en met directe ingang een leerkracht voor groep 6/7/8 (wtf 1,0).
  • Kunstmagneetschool de Kraal is op zoek naar een leerkracht voor groep 4 (wtf 0,4 of 0,6) om te starten per 1 oktober 2018.
  • IKC De Kaap zoekt per 1 september voor één dag per week een leerkracht voor groep 7 (woensdag) en één dag per week een leerkracht voor groep 1/2 (woensdag).
  • Daltonschool De Kleine Kapitein heeft vanaf de start van het komend schooljaar een vacature (wtf 0,6) om in te vullen in twee groepen 7 (twee dagen in de B groep en één dag in de A groep).

__________________________________________________________________________________

De Brede Selectie

Zoek de school waar jij je thuis voelt

 

Zeven samenwerkende besturen voor openbaar primair onderwijs in Amsterdam hebben hun krachten gebundeld in “DE BREDE SELECTIE”. Dit samenwerkingsinitiatief zoekt naar oplossingen voor korte en langdurende vervangingen in de openbare scholen voor primair onderwijs in Amsterdam. voldoende Deze samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOADA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT en VierTaal. Veel van onze vervangers stromen door naar een vaste baan op één van de scholen.

Als je wilt werken in het openbaar primair onderwijs in Amsterdam, hoe vind je dan de school waar jij je thuis voelt? Zomaar starten op een school geeft je niet de kans om eens rustig rond te kijken en uit te vinden waar jij je het prettigst voelt. Terwijl het juist zo belangrijk is, dat je je thuis voelt.

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste of flexibele pool van vervangers. Daarbij gaat het niet om vervangingen voor een dagje, maar in de regel voor langere perioden. Je krijgt dus echt de tijd om te ervaren hoe het is.

Je wordt ingezet binnen ons zeer gevarieerde scholenaanbod, van traditioneel tot het allernieuwste. Daar vind je zowel regulier onderwijs als Dalton- en Montessorischolen en andere vernieuwende concepten, o.a. Natuurlijk Leren, ontwikkelingsgericht onderwijs, alles-in-één-scholen en onderwijs voor nieuwkomers. Voldoende keuze dus!

We zorgen voor begeleiding en coaching van onze vervangers, zodat je je professionele kwaliteiten kunt vergroten en voldoet aan alle competenties van de functie voor leerkracht. Dat is handig voor net afgestudeerde PABO-studenten, maar ook fijn voor herintreders of senioren, die misschien al even uit het onderwijs zijn.

Vanuit de pool is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. En vind je het juist fijn om op verschillende scholen ervaring op te doen, dan kan dat uiteraard ook!

Leerkrachten, onderwijsassistenten, herstarters en senioren zijn welkom!

Kijk voor meer informatie op www.debredeselectie.nl of neem contact op 020-8203470

Brede selectie