Werken

Vacatures schooljaren 2017/2018 en 2018/201

 • Daltonschool de Kleine Kapitein zoekt per direct een leerkracht voor groep 7 voor 2 dagen per week.
 • Daltonschool de Kleine Kapitein zoekt per direct een fulltime leerkracht  voor groep 6.
 • Daltonschool de Kleine Kapitein zoekt per direct een leerkracht voor groep 3/4 voor 3 dagen per week.
 • De 5e Montessorischool  Watergraafsmeer ​(5mw) in Amsterdam ​zoekt ​een nieuwe collega​ in de onderbouw. Het gaat om een vacature van drie dagen per januari 2019.
 • De Indische Buurt School zoekt per januari 2019 een fulltime leerkracht voor één van de groepen 6 (wtf 1.0).
 • De Indische Buurt School heeft per 7 januari 2019 een vacature (wtf 1,0) voor een leerkracht voor een nieuw te starten instroomgroep voor vierjarigen.
 • Kunstmagneetschool De Kraal zoekt per 1 januari 2019, of zo spoedig mogelijk erna, een docent beeldende vorming voor de groepen 3 t/m 8 (wtf 0,4).
 • Montessorischool De Amstel heeft vanwege de start van een nieuwe onderbouwgroep vanaf 25 maart vacatureruimte voor een onderbouwleerkracht (0,4-0,5 fte). Na de zomervakantie zal er, door de groei van de school, meer vacatureruimte ontstaan.
 • IKC De Kaap zoekt per direct een enthousiaste leerkracht voor groep 7 (wtf 0,2).
 • IKC De Kaap zoekt per 1 januari 2019 een leerkracht ter vervanging van zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof (wtf 0,6), eventueel uit te breiden met een aanstelling als leerkracht Vakantieschool Taal (wtf 0,2).
 • De 5e Montessorischool Watergraafsmeer zoekt nieuwe collega’s in de bovenbouw voor drie tot vijf dagen per week, zowel voltijds in een groep als losse dagen in diverse groepen of als duo.
 • Per direct is er tot de zomervakantie een vacature voor groep 7 (wtf 0,4)  bij Daltonschool De Meer. Een grotere aanstelling binnen onze Stichting behoort tot de mogelijkheden.
 • IKC De Kaap zoekt per 1 september voor één dag per week een leerkracht voor groep 7 (woensdag) en één dag per week een leerkracht voor groep 1/2 (woensdag).

__________________________________________________________________________________

De Brede Selectie

Zoek de school waar jij je thuis voelt

 

Zeven samenwerkende besturen voor openbaar primair onderwijs in Amsterdam hebben hun krachten gebundeld in “DE BREDE SELECTIE”. Dit samenwerkingsinitiatief zoekt naar oplossingen voor korte en langdurende vervangingen in de openbare scholen voor primair onderwijs in Amsterdam. voldoende Deze samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOADA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT en VierTaal. Veel van onze vervangers stromen door naar een vaste baan op één van de scholen.

Als je wilt werken in het openbaar primair onderwijs in Amsterdam, hoe vind je dan de school waar jij je thuis voelt? Zomaar starten op een school geeft je niet de kans om eens rustig rond te kijken en uit te vinden waar jij je het prettigst voelt. Terwijl het juist zo belangrijk is, dat je je thuis voelt.

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste of flexibele pool van vervangers. Daarbij gaat het niet om vervangingen voor een dagje, maar in de regel voor langere perioden. Je krijgt dus echt de tijd om te ervaren hoe het is.

Je wordt ingezet binnen ons zeer gevarieerde scholenaanbod, van traditioneel tot het allernieuwste. Daar vind je zowel regulier onderwijs als Dalton- en Montessorischolen en andere vernieuwende concepten, o.a. Natuurlijk Leren, ontwikkelingsgericht onderwijs, alles-in-één-scholen en onderwijs voor nieuwkomers. Voldoende keuze dus!

We zorgen voor begeleiding en coaching van onze vervangers, zodat je je professionele kwaliteiten kunt vergroten en voldoet aan alle competenties van de functie voor leerkracht. Dat is handig voor net afgestudeerde PABO-studenten, maar ook fijn voor herintreders of senioren, die misschien al even uit het onderwijs zijn.

Vanuit de pool is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. En vind je het juist fijn om op verschillende scholen ervaring op te doen, dan kan dat uiteraard ook!

Leerkrachten, onderwijsassistenten, herstarters en senioren zijn welkom!

Kijk voor meer informatie op www.debredeselectie.nl of neem contact op 020-8203470

Brede selectie